Unapredite Vaš biznis pomoću socijalnih medija

Od svog razvoja, društveni mediji su radikalno promenili način na koji brendovi komuniciraju sa potrošačima i obrnuto. Danas je to ključni deo strategije digitalnog marketinga pametnih kompanija.

digitalstrategy

 

Affiliate Programi

Ulaznica u svet online poslovanja

Želite da započnete karijeru iz oblasti online poslovanja. Nebrojene mogućnosti su pred vama, a za bilo koju oblast da se opredelite, neophodni su vam određeni alati. Ono bez čega se ne može započeti ni jedan online posao je web stranica. Bilo da se upuštate u neverovatnu avanturu e-komerca, digitalnog marketinga ili vam jednostavno treba hosting provajder, iskoristite neki od naših partnerskih linkova i steknite pravo na popuste, bonuse i podršku prilikom implementacije.

affiliatedigitalmarketing

 

Facebook kampanje

Kreiramo kampanje za oglašavanje na Facebook-u koje šalju kvalitetan saobraćaj na vašu stranicu kako bi ih pretvorili u pratioce i kupce. Napravićemo profesionalno pisanu kopiju oglasa koja vodi do prodaje. Više nećete morati da brinete o ponovnom kopiranju oglasa. Usmeravanje pogrešne publike je gubljenje novca. Pomoći ćemo vam da pošaljete pravu poruku pravim ljudima. Retargeting stvara veću online prodaju zadržavajući brend i kompaniju u očima kupaca i dovodeći “pasivne kupce” nazad kada su spremni za kupovinu.

Instagram Kampanje

Instagram može biti Vaše rešenje za ciljanje pravih kupaca, uštedu novca za reklamiranje i unapređenje kampanje kako biste ispunili svoje ciljeve. Bilo da je Vaš poslovni cilj da najavite novi proizvod, povećate preuzimanje aplikacija, pokrenete saobraćaj za kupovinu ili prisustvujete predstojećem događaju, dokazano je da Instagram oglasi dostižu veoma vizuelnu i privlačnu publiku. Možemo Vam pomoći da dosegnete ciljanu publiku koja će voleti vaš proizvod ili uslugu, i brzo doneti svoje poslovanje tamo gde želite. Mi kreiramo dobro obrađene oglase kako bi povećali Vaše poslovanje na Instagramu. Oglasi su najbolji kada su dobro pripremljeni, privlače pažnju i umetnički su orijentisani.

socialmedia

 

Google AdWords Kampanje

Naša misija je da promenimo svet – klik po klik.
Za nas ne postoji veće zadovoljstvo od rasta poslovanja naših klijenata. Bolno je gledati kako neefikasno upravljanje Pay Per Click kampanjama guši potencijal kompanija.
Da biste maksimalno iskoristili svoje kampanje, kreiraćemo doslednu i upečatljivu poruku koja kombinuje prave ključne reči, oglasne poruke i korisničko iskustvo na sajtu koje će Vas dovesti do željenih rezultata.
Međutim, ne zaustavljamo se na tome. Takođe testiramo i analiziramo svaki aspekt vaše kampanje i rigorozno ga optimizujemo od klika do konverzije.
Konzistentna kombinacija PPC upravljanja, optimizacije i analitike je način kako razvijamo biznise … klik po klik.

adwords