Naš Rad
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
My Cer Hoe page

Potrebna su vam kompletna rešenja?

Mi pokrivamo sve !!!

DIGITALNI MARKETING - NAŠA SPECIJALNOST

Digitalni marketing je naša najveća  specijalnost. Profesionalci iz ove oblasti koji prate najnovije svetske trendove će raditi na razvijanju Vašeg brenda. Sa nama dobijate kreativnost, preciznost i izvanrednu uslugu koja prevazilazi Vaša očekivanja. Radeći sa nama, postići ćete različitost i prepoznatljivost u odnosu na konkurenciju jer mi prilagođavamo usluge specifičnim i kompleksnim potrebama naših klijenata.

Naše usluge su uvek pristupačne i fleksibilne. Ponude koje se prilagođavaju Vašem budžetu.

FACEBOOK KAMPANJE

Kreiramo kampanje za oglašavanje na Facebook-u koje šalju kvalitetan saobraćaj na vašu stranicu kako bi ih pretvorili u pratioce i kupce. Napravićemo profesionalno pisanu kopiju oglasa koja vodi do prodaje. Više nećete morati da brinete o ponovnom kopiranju oglasa. Usmeravanje pogrešne publike je gubljenje novca. Pomoći ćemo vam da pošaljete pravu poruku pravim ljudima. Retargeting stvara veću online prodaju zadržavajući brend i kompaniju u očima kupaca i dovodeći “pasivne kupce” nazad kada su spremni za kupovinu.

INSTAGRAM KAMPANJE

Instagram može biti Vaše rešenje za ciljanje pravih kupaca, uštedu novca za reklamiranje i unapređenje kampanje kako biste ispunili svoje ciljeve. Bilo da je Vaš poslovni cilj da najavite novi proizvod, povećate preuzimanje aplikacija, pokrenete saobraćaj za kupovinu ili prisustvujete predstojećem događaju, dokazano je da Instagram oglasi dostižu veoma vizuelnu i privlačnu publiku. Možemo Vam pomoći da dosegnete ciljanu publiku koja će voleti vaš proizvod ili uslugu, i brzo doneti svoje poslovanje tamo gde želite. Mi kreiramo dobro obrađene oglase kako bi povećali Vaše poslovanje na Instagramu. Oglasi su najbolji kada su dobro pripremljeni, privlače pažnju i umetnički su orijentisani. 

GOOGLE ADS KAMPANJE

Naša misija je da promenimo svet – klik po klik.
Za nas ne postoji veće zadovoljstvo od rasta poslovanja naših klijenata. Bolno je gledati kako neefikasno upravljanje Pay Per Click kampanjama guši potencijal kompanija.
Da biste maksimalno iskoristili svoje kampanje, kreiraćemo doslednu i upečatljivu poruku koja kombinuje prave ključne reči, oglasne poruke i korisničko iskustvo na sajtu koje će Vas dovesti do željenih rezultata.
Međutim, ne zaustavljamo se na tome. Takođe testiramo i analiziramo svaki aspekt vaše kampanje i rigorozno ga optimizujemo od klika do konverzije.
Konzistentna kombinacija PPC upravljanja, optimizacije i analitike je način kako razvijamo biznise … klik po klik.

WEB DIZAJN

Naš rad ne mora samo da izgleda lepo, već mora i da funkcioniše lepo. Uvek tragamo za inovacijom, pokušavajući da testiramo nove načine da dođemo do ciljeva naših klijenata. Ovaj proces počinje sa istraživanjem i uslovima koji su neophodni da bi se pronašla prilagođena rešenja za svakog našeg klijenta. 

Zašto izabrati nas?

Naš proces držimo jednostavnim, transparentnim i fokusiranim na kupce. Izbegavamo moderne reči i fraze – umesto toga trošimo našu energiju na kreiranje najboljih korisničkih iskustava u klasi koja dovode do stvari koje su važne.

WEB DEVELOPMENT

Web Development nije luksuz nego potreba. Stvaramo atraktivne, visoko funkcionalne, moderne web stranice koje pozicioniraju naše klijente kao vodeće na svojim tržištima.

IZRADA FUNNEL-a

Izrađujemo specijalizovane odredišne stranice koje pružaju optimizovana rešenja u bilo kojoj delatnosti.

ODRŽAVANJE

Naša misija je uspostavljanje dugoročne saradnje sa našim klijentima. Podrška u održavanju naših kreacija je sastavni deo naše ponude.