Naš Tim
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
My Cer Hoe page

MyCER Tim

Mihailo Popov

Senior Expert Consultant

Nakon dugogodišnjeg rada kao KA Manager i Chief Sales Officer u mnogim velikim kompanijama poslednjih sedam godina radi kao nezavisni konsultant u oblasti prodaje i marketinga. Kao učesnik u velikim projektima transformacije kompanijskog poslovanja i prilagođavanja drugačijim poslovnim modelima u velikim kompanijama, imao veliku privilegiju da uvek bude na izvoru najbitnijih informacija i uči od najiskusnijih ljudi iz pomenutih oblasti.

Nikola Mrkovački

Digital Marketing Manager

Preko dvadeset godina iskustva u prodaji i preko petnaest godina u marketingu. Vlasnik nekoliko veoma uspešnih, domaćih i stranih online biznisa. Poseduje ogromno iskustvo iz obasti digitalnog marketinga i e-komerca. Godinama u nazad radio na kreiranju i implementaciji digital marketing kampanja i digitalnih strategija za velike kompanije širom Severne Amerike i Evrope, a u poslednje vreme angažovan i u radu sa domaćim klijentima.