Poslovne Strategije
15830
page-template-default,page,page-id-15830,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Poslovne Strategije

My Cer Hoe page

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Konkurencija je uvek dobra prizma kroz koju treba posmatrati tržište.
Načini na koje konkurencija nastupa, ili ne nastupa, mogu nam mnogo reći o nekom tržištu.

 

Trenutna pozicija vaše firme na tržištu se sagleda iz mnogo faktora. Kroz posedovanje pravih alata i stečenog višedecenijskog korporativnog iskustva mi tačno znamo kako odrediti gde se u koordinatnom sistemu tržišta i konkurencije trenutno nalazite.

 

Makro i mikro ekonomija nam govore mnogo. Govore nam o zatečenom stanju, vidljivim pretnjama, mogućnostima, kupovnoj moći i potrebama određenog tržišta za nekim proizvodom. Zvuči previše komplikovano? Ne i za nas.

 

Kroz zvanične izveštaje dobijene u saradnji sa različitim državnim institucijama u kombinaciji sa nezavisnim istraživanjem možemo odrediti ne samo veličinu tržišta, prosečne cene i cenovni rang, već i trendove potrošnje i proizvodnje, fluktuacije i sezonalitet.

MyCER istrazivanje trzista
MyCER poslovni plan

POSLOVNI PLAN

SWOT analiza trenutnog stanja poslovnog subjekta je i dalje najbolji način određivanja da li se i dalje držite prvobitno zacrtane vizije, kako da joj ostanete verni ili kako da je prilagodite trenutnom poslovnom okruženju. Iskoristite naše višedecenijsko korporativno iskustvo u svoju korist. Naša misija je da pretvorimo vaše slabosti u snage i stvorimo nove prilike za vas.

 

Opsežnom analizom dajemo učinkovit predlog izmena i dopuna poslovne strategije koji zajedničkim snagama implementiramo u vašu postojeću poslovnu strukturu.

 

Ukoliko tek započinjete sopstveni biznis i treba vam pomoć, obratite nam se.
Naš tim će vas pomno saslušati i rado napraviti detaljan poslovni plan za vaš put ka uspehu.

OBUKA ZAPOSLENIH

Kvalitetna radna snaga je oduvek sporna stavka. Znamo da je posao za zaposlenog mnogo više od plate i radnih sati.
Konsultacije sa nama će vas dovesti do statusa najpoželjnijeg poslodavca koji više neće imati problema sa kvalitetnom radnom snagom.

 

Kako bi jedno poslovno okruženje zračilo timskim duhom, solidarnosti i pozitivnom atmosferom potrebno je postaviti određene parametre korporativnog ophodjenja medju svim članovima tima. Načini komunikacije današnjice su daleko napredovali u odnosu na doba iza nas i svaki član tima se treba dobro osećati u svom radnom okruženju. Tim koji dobro funkcioniše medjusobno daje najbolje rezultate.

 

Prvi kontakt koji vaša firma ostvaruje sa krajnjim potrošačem ili spoljnim saradnikom se odvija kroz članove vašeg tima.
Oni su ogledalo vaše firme i treba da je predstavljaju u najboljem svetlu, shodno sa vašom vizijom iste.

 

Kako bi ste tačno pratili progres svog poslovanja morate imate jasno definisane procese.
Procesi komercijalnog sektora su i za iskusne poslovne ljude čak i danas veoma komplikovani.
Našom ekspertizom, kroz obuke i treninge unapređujemo radne i organizacione tehnike i etiku.
Eliminišimo svakodnevne neplanirane poslovne prepreke koje vam oduzimaju vreme.

MyCER obuka zaposlenih
MyCer agencija za digitalne strategije

TRENINZI PRODAJE

Skoro 40 godina radnog iskustva medju nama u korporativnom sektoru prodaje i marketinga su donele mnogo dobrih i loših situacija koje smo prebrodili i unapredili putem raznih poslovnih tehnika. Jednom reči – iskustvo.
Dozvolite nam da ga podelimo sa vašim prodajnim timom kako bi vam on pružio svoj pun potencijal.